Retur


Daca nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place, nu-i nicio problema.

Poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi o alta marime/ alt produs, voucher cu contravaloarea produsului sau banii inapoi.

  1. PROCEDURA PENTRU SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS/ ALTA MARIME

  • Aveti posibilitatea de a schimba produsul cu o alta masura sau cu un alt model de pe site, taxa transportului este de 35 lei si este suportata de catre client.
  • Trebuie sa ne contactat telefonic sau pe e-mail, iar noi vom trimite curierul cu noul produs si faceti schimb de colete

 

  1. PROCEDURA PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI - BANII IN CONT BANCAR

 

  • Contactati orice firma de curierat doriti (nu Posta) si achitati transportul.
  • Completati numele, iban-ul, motivul returului pe o coala A4 si o adaugati in colet.
  • Trimiteti coletul catre adresa noastra.
  • Returnarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare corecte. Facem tot posibilul sa ii returnam in cel mai scurt timp posibil.

 

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu returnam banii pe produsele purtate, deteriorate sau spalate, si numai in ambalajul lor original!

 

Tinem foarte mult la calitatea produselor si integritatea acestora motiv pentru care nu facem exceptii cand produsele returnate nu sunt exact asa cum au fost livrate.


In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata.